Panorama.sk in SlovakEN
Počasie

100 hier na rozvoj osobnosti

100 hier na rozvoj osobnosti - obálka

Stovka aktivít od inštruktorov Slovenského skautingu prináša nové, originálne i úspešné postupy zamerané na rozvoj intelektuálnej, charakterovej, emocionálnej, duchovnej, sociálnej a telesnej stránky osobnosti človeka.

Aktivity poskytujú užitočné námety na program do klubovne, na výlety, víkendovky, tábory i na rôzne kurzy (napr. radcovské, motivačné, tímbildingové, lesné školy ai.) Sú prehľadne rozdelené podľa vekových kategórií (6 - 11, 11 - 15 a od 15 rokov), takže aktivity sa vám stanú vynikajúcim pomocníkom na prípravu programu pre vlčiacky, skautský aj roverský vek. Na začiatku každej hry je jej stručný popis, pre aký vek a počet účastníkov je určená, koľko trvá, aké prostredie je pre ňu vhodné a aký materiál si vyžaduje.

Ukážka z príručky 100 hier na rozvoj osobnosti

Kniha poskytuje užitočné námety aj pre pre voľnočasové organizácie pre deti a mládež, pracovníkov centier voľného času, organizátorov letných táborov, inštruktorov rôznych programov v prírode i pedagógov na základných i stredných školách. Herné aktivity využívajú metódy zážitkovej pedagogiky a sú vhodné aj pre rôzne kurzy a outdoorové tréningy.

Kliknutím na obrázok vpravo sa zobrazí stránka z knihy s návodom na hru nazvanú Monsterpiškorky.

OBJEDNAJTE TU:Order
100 hier na rozvoj osobnosti - vypredané
Cena: 8.00 EUR
Mierka: 0
Kategória: Hobby - príroda, životný štýl
Vydavateľ: Slovenský skauting
Vydanie 1.
Rok vydania: 2009
ISBN: 0
Počet strán: 200
Rozmery: 14.80 x 21.00 cm
Nákupné podmienky
Pozrite ďalšie v kategórii
>> Hobby - príroda, životný štýl

Vydané: 2009-05-07
Aktualizované: 2009-05-07

Kategórie: - Zdravie a životný štýl